Carbonology Surfski

Våra återförsäljare


Aterra är Carbonology:s agent i Sverige. Till vår hjälp har vi våra entustastiska återförsäljare. Våra åf har vi valt med omsorg och alla har stora kunskaper om surfskipaddling inom dess olika segment såsom: downwind, racing, multisport, motion och rekreation.

Carbonology Sweden är öppna för fler återförsäljare i följande områden: norra sverige och Finland.

Danmark nyhet! Vi hälsar KanoKajakcenter välkomna som forhandler av Carbonology Surfskis.

image

Aterra Helsingborg
Försäljning, testcenter, kurser


Aterra
Kajpromenaden 12
25267 Helsingborg
0702 598260
info@aterra.se
aterra.se

Aterra är agent för Carbonology i Sverige Danmark och Finland. Vi söker återförsäljare i Danmark och Finland och i norra Sverige. Aterra arrangerar även resor, camps, och kurser för surfskipaddlare. Butiken ligger 6 m från vattnet och du är alltid välkommen att provpaddla våra surfskis.

Kajak KalmarSund
Försäljning, testcenter, kurser


Kajak Kalmarsund
Gas-Jacobs Gata 3
39245 KALMAR
0706-49 57 74
info@kajakkalmarsund.se
kajakkalmarsund.se/

Gas-Jacobs Gata 3 39245 KALMAR Telefon: 0706-49 57 74 Epost: info@kajakkalmarsund.se Om oss Kajak Kalmarsund erbjuder allt det du behöver för att komma igång eller vidareutveckla din paddling på bästa sätt. Vi är specialiserade på havskajakpaddling och surfskipaddling. I vår butik erbjuder vi allt från nybörjare till elit. Det finns möjlighet att demopaddla olika modeller när ni är intresserade av att köpa en kajak eller surfski. Ni kan även hyra kajaker och surfskis, gå kurser eller arrangera ett event för företaget.

image
image

Kajaksidan
Försäljning, testcenter


Kajaksidan
Prästkragens väg 40
132 45 Saltsjö-Boo
+46(0)8 - 749 24 33
info@kajaksidan.se
kajaksidan.se

Kajaksidan har butik i Nacka/Stockholm 10 minuter utanför tullarna. Vi har kunnig personal som gärna bjuder på en kaffe och hjälper dig att finna rätt bland våra 7000 produkter. I butiken har vi en kajakpool om du enkelt vill känna på stabiliteten hos en kajak. Kajaksidan söker och testar hela tiden nya produkter för att finna nya guldkorn på marknaden. Vi väljer de produkter som vi tycker är mest prisvärda till bra kvalite. Självklart tittar vi även på paddlings egenskaper, detaljer och funktionalitet.

image

Emma Levemyr
Försäljning Testcenter Kurser.


Emma Levemyr surfski
Forsbäck
Kungsbacka
+46 76 813 11 63
emma@emmalevemyr.se
emmalevemyr.se

Emma är Sveriges mest framgångsrika surfskitjej. Entusiastisk surfskipaddlare och har en fantastisk läsvärd blogg. Hon har också hand om våra testbåtar i Göterborgstrakten där du kan provpaddla en del av våra skis.

Copenhagen Surfski, Danmark
Försäljning Testcenter


Copenhagen Surfski
Kongevejen 347
2840 Holte
Tlf.:0045 26226062
peternabe@mail.com
Carbonology-Sport.dk