Carbonology Surfski

Våra återförsäljare


Aterra är Carbonology:s agent i Sverige, Danmark och Finland. Till vår hjälp har vi våra entustastiska återförsäljare. Våra åf har vi valt med omsorg och alla har stora kunskaper om surfskipaddling inom dess olika segment såsom: downwind, racing, multisport, motion och rekreation.

Carbonology Sweden är öppna för fler återförsäljare i följande områden: norra sverige och Finland.

image

Aterra Helsingborg
Försäljning, testcenter, kurser


Aterra
Kajpromenaden 12
25267 Helsingborg
0702 598260
info@aterra.se
aterra.se

Aterra är agent för Carbonology i Sverige Danmark och Finland. Vi söker återförsäljare i Danmark och Finland och i norra Sverige. Aterra arrangerar även resor, camps, och kurser för surfskipaddlare. Butiken ligger 6 m från vattnet och du är alltid välkommen att provpaddla våra surfskis.

Örjans Skidskola
Försäljning, testcenter, kurser


Örjans Skidskola
Örebro/Lidköping
0706-49 57 74
info@orjansskidskola.se
Örjansskidskola.se

Telefon: 070-2342689 Örjan Skatt erbjuder kurser och försäljning, han är en entusiastisk surfskipaddlare med massor av kunskap. Ja han är en jäkel på skidor också.

image
image

Kajaksidan
Försäljning, testcenter


Kajaksidan
Prästkragens väg 40
132 45 Saltsjö-Boo
+46(0)8 - 749 24 33
info@kajaksidan.se
kajaksidan.se

Kajaksidan har butik i Nacka/Stockholm 10 minuter utanför tullarna. Vi har kunnig personal som gärna bjuder på en kaffe och hjälper dig att finna rätt bland våra 7000 produkter. I butiken har vi en kajakpool om du enkelt vill känna på stabiliteten hos en kajak. Kajaksidan söker och testar hela tiden nya produkter för att finna nya guldkorn på marknaden. Vi väljer de produkter som vi tycker är mest prisvärda till bra kvalite. Självklart tittar vi även på paddlings egenskaper, detaljer och funktionalitet.

image

Escape Outdoors
Försäljning Testcenter Kurser.


Escape Outdoors
Önnereds Bryggväg 93
Västra Frölunda
+46 76 813 11 63
info@escapeoutdoors.se
Escape Outdoors

Escape Outdoors är ett av Sveriges äldsta och mest välkända kajakföretag och de har en fantastisk kompetens inom paddling. Aterra är såklart stolta över att ha dem som återförsäljare för Carbonology i Göteborg med omnejd. Escape erbjuder testning, Försäljning och kurser.

Carbonology Danmark

On Adventure
Testcenter, kurser, försäljning


On Adventure
Øster Hassing Vej 23
9310 Vodskov
Danmark
+45 61 33 50 15
tue@onadventure.dk
onadventure.dk

De sidste år har jeg roet meget i surfski. Både på fladt vand og bølger. Det har været et lærerigt forår, og nu er jeg klar på at invitere DIG med ud på vandet i surfskien. Et af de håndgribelige resultater er at jeg har fået vinget IPP 3 og Instruktør-2 i surfski af. Det betyder samtidig, at nu åbner jeg for undervisning på surfski! /Tue Olesen

Copenhagen Surfski Danmark
Försäljning, testcenter


Copenhagen Surfski
Tlf.:0045 26226062
peternabe@mail.com
carbonology-sport.dk