Carbonology Surfski

Våra återförsäljare


Aterra är Carbonology:s agent i Sverige, Danmark och Finland. Till vår hjälp har vi våra entustastiska återförsäljare. Våra åf har vi valt med omsorg och alla har stora kunskaper om surfskipaddling inom dess olika segment såsom: downwind, racing, multisport, motion och rekreation.

Carbonology Sweden är öppna för fler återförsäljare i följande områden: norra sverige och Finland.

image

Aterra Helsingborg
Försäljning, testcenter, kurser


Aterra
Kajpromenaden 12
25267 Helsingborg
0702 598260
info@aterra.se
aterra.se

Aterra är agent för Carbonology i Sverige Danmark och Finland. Vi söker återförsäljare i Danmark och Finland och i norra Sverige. Aterra arrangerar även resor, camps, och kurser för surfskipaddlare. Butiken ligger 6 m från vattnet och du är alltid välkommen att provpaddla våra surfskis.

Örjans Skidskola
Försäljning, testcenter, kurser


Örjans Skidskola
Örebro/Lidköping
0706-49 57 74
info@orjansskidskola.se
Örjansskidskola.se

Telefon: 070-2342689 Örjan Skatt erbjuder kurser och försäljning, han är en entusiastisk surfskipaddlare med massor av kunskap. Ja han är en jäkel på skidor också.

image
image

Kajaksidan
Försäljning, testcenter


Kajaksidan
Prästkragens väg 40
132 45 Saltsjö-Boo
+46(0)8 - 749 24 33
info@kajaksidan.se
kajaksidan.se

Kajaksidan har butik i Nacka/Stockholm 10 minuter utanför tullarna. Vi har kunnig personal som gärna bjuder på en kaffe och hjälper dig att finna rätt bland våra 7000 produkter. I butiken har vi en kajakpool om du enkelt vill känna på stabiliteten hos en kajak. Kajaksidan söker och testar hela tiden nya produkter för att finna nya guldkorn på marknaden. Vi väljer de produkter som vi tycker är mest prisvärda till bra kvalite. Självklart tittar vi även på paddlings egenskaper, detaljer och funktionalitet.

Thony Boström Surfski AB
Försäljning, testcenter, event.


Thony Boström Surfski AB
Vänersborg
070 332 7772
thony1978@icloud.com
-

Thony Boström erbjuder testpaddlingar och försäljning, han finns i Vänersborg/Vänern och det har vi lärt oss Vänern har fantastiska vågförhållanden.

image
image

Escape Outdoors
Försäljning Testcenter Kurser.


Escape Outdoors
Önnereds Bryggväg 93
Västra Frölunda
+46 76 813 11 63
info@escapeoutdoors.se
Escape Outdoors

Escape Outdoors är ett av Sveriges äldsta och mest välkända kajakföretag och de har en fantastisk kompetens inom paddling. Aterra är såklart stolta över att ha dem som återförsäljare för Carbonology i Göteborg med omnejd. Escape erbjuder testning, Försäljning och kurser.

Carbonology Danmark

On Adventure
Testcenter, kurser, försäljning


On Adventure
Lyngvaenget 8 Glyngöre
7870 Roslev
Danmark
+45 61 33 50 15
tue@onadventure.dk
onadventure.dk

Hos OnAdventure finder du Carbonology surfskis, viden og læring. Tue er Surfski Instruktør 3 og IPP4 i Dansk Kano og Kajak Forbund. Tag med på surfski-undervisning, lær effektiv roteknik og stabil sikkerhed, og mærk energien i bølgerne når du finder flowet i en god downwind-tur./Tue Olesen

Kajak Centrum
Försäljning, testcenter


Kajak Centrum Sjællandsgade 36, 7100 Vejle
Tlf.:+45 7585 3636 eller 2136 3036
mail@kajakcentrum.dk
kajakcentrum.dk

Kajak Centrum finns i Vejle och erbjuder på både test och försäljning från sin butik. Kajak Centrum är en anrik aktör i Danmark, företaget startade redan 1973, år 2016 tog Bengt och Erik Adriansen över företaget och har sedan dess utvecklat det till ett företag med stort sortiment.